Brand laat veel sporen na!

Als u iets ingrijpends als een bedrijfs- of woningbrand meemaakt, hebt u vaak te maken met stank, rook, roet, waterschade en een grote hoeveelheid regelwerk, soms in combinatie met hevige emoties. Dat elke brand anders is en een behoorlijke weerslag heeft, leest u in de verhalen van andere gedupeerden.
> Lees ervaringen van gedupeerden

Het werk van Salvage

Stichting Salvage helpt gedupeerden met aandacht, actie en advies. We zijn er binnen een uur, na oproep van de brandweer. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we klaar om iedereen die getroffen is door brand, water- of stormschade verder te helpen. We doen dat namens alle brandverzekeraars in Nederland.

Stichting Salvage: eerste hulp namens verzekeraars

Aandacht

We zijn er voor u. Wij vangen u op en zorgen voor rust en steun bij een ingrijpende gebeurtenis.

Actie

Wij zorgen voor een stabiele situatie en nemen maatregelen die verder leed en schade voorkomen.

Advies

Wij verstrekken informatie over de situatie aan uw verzekeringsmaatschappij. En we leggen u uit welke vervolgstappen u nog moet nemen.