Brenda Reinders treedt na 31 jaar terug als directeur

Na een dienstverband van ruim 31 jaar is Brenda Reinders teruggetreden als directeur van de Stichting Salvage. Onder haar bezielende leiding is ‘Salvage’ uitgegroeid tot een professionele organisatie die zowel door verzekeraars, brandweer, overheid als gedupeerden hoog wordt gewaardeerd en mede daardoor inmiddels niet meer weg te denken is uit de samenleving. In dit artikel uit Risk en Business blikt zij terug op ontstaan, de pioniersfase en de ontwikkeling van ‘haar’ stichting en op de toekomst waarin zij een verdere uitbreiding van het dienstenpalet voorziet, onder meer op preventief gebied. En passant doet zij een oproep aan schade-experts om zich aan te melden als Salvagecoördinator. “Nieuwe coördinatoren zijn van harte welkom.”