Stichting Salvage heeft weer 9 Salvagecoördinatoren toegevoegd aan haar korps!

Op 15 april werd de 3-daagse opleiding van de Stichting met succes afgerond door:
Op de foto, onderste rij van links naar rechts: Stefan Slotboom, Tristanig Verheul (Cunningham Lindsey), Gert Jan Oosterman (Brava Expertise). Middelste rij van links en rechts: Ralph Dauvillier (Cunningham Lindsey), Erwin van Rijn (EMN), Ronald van den Broek (Cunningham Lindsey). Achterste rij van links naar rechts: Thomas Takkenberg (Cunningham Lindsey), Hans Achten (DEKRA Experts) en Dennis Schrik (Cunningham Lindsey)

Het coördinatorenkorps bestaat daarmee uit een landelijk netwerk van 137 Salvagecoördinatoren. Zij worden op verzoek van de brandweer ingeschakeld voor eerste hulp na brand aan gedupeerden door het geven van aandacht en adviezen en het treffen van acties die de schade beperken. Door gedupeerden in 2014 hoog gewaardeerd met een 8,3.